Política

Veray (PP): “Volem incloure Palafrugell al Pla Estratègic de Turisme Gastronòmic”

Inicia la campanya a Palafrugell reivindicant la necessitat de potenciar la demarcació sota la Marca Espanya

La candidata del PP per Girona al Congrés, Concepció Veray, ha anunciat, durant una visita al Museu del Suro de Palafrugell, que vol incloure el municipi dins el Pla Estratègic de Turisme Gastronòmic i Enològic “que els populars dissenyaran” per tot l’Estat. “Ens comprometem a treballar perquè el pla que vam anunciar que faríem a nivell espanyol inclogui Palafrugell com a municipi surer”, ha dit Veray.

En aquest sentit, ha recordat la important tradició surera de la demarcació de Girona i ha destacat el valor i el referent que suposa el Museu del Suro i l’enoteca que haurà d’entrar en funcionament en breu. La candidata popular també ha indicat que la inclusió de Palafrugell dins el pla estratègic també permetrà “potenciar les marques turístiques gironines dins el paraigües de la Marca Espanya”.

Per a Veray, treballar en aquesta direcció “possibilitarà posar en valor elements rellevants del territori” com és el Museu del Suro i la futura enoteca, i així contribuir a dirigir l’activitat turística i cultural cap a indrets de la demarcació que encara tenen potencial per créixer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia