Política

La CUP proposa tornar a l’esquema del 1-O

Lamenta que el PSC exigís la destitució del conseller Fernández per la B-40

La CUP ha iniciat aquest vespre la campanya a Lleida reivindicant “tornar a l’esquema” de l’1-O després de quatre anys “perduts per l’independentisme”. El número 1 de la formació per Barcelona, Albert Botran, ha afirmat que cal reorientar l’estratègia de la taula de diàleg que és “de desorientació i desmobilització i ni tan sols se la creu la part espanyola”, perquè el PSOE l’ha obviat al programa electoral del 23-J.

Alhora, el líder de la CUP juntament amb Mireia Vehí, ha lamentat la posició del Govern amb el Quart Cinturó, després que aquest divendres es firmés el protocol amb l’executiu espanyol. “El PSOE està fent passar per l’adreçador ERC”, ha dit. . Considera que la destitució del conseller de Territori Juli Fernández va ser “motivada” per les peticions dels socialistes, que no volien un conseller “obertament en contra” de la B-40. Per això, ha reclamat a l’independentisme que aposti per un model alternatiu al “negacionisme climàtic” dels socialistes.

Per aquests motius, els cupaires reclamaen als partits independentistes que reorientin el país per tornar a fer un referèndum i, per tant, que no investeixin cap candidat que “no reconegui el dret a decidir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia