Política

PolÍTICA

ERC fa una crida a la mobilització i a la participació massiva

El candidat d’Esquerra Republicana per Girona al Senat, Josep-Maria Terricabras, ha fet una crida avui una crida a la mobilització i a la participació a les urnes pel proper diumenge, per defensar la llibertat, la independència i la justícia social, en un acte a Sant Feliu de Guíxols.

“Hem de tenir consciència d’on som i hem de fer tot el que puguem. Jo tinc un criteri per abans de morir-me, perquè després em sembla que ja no en tindré, que és poder-nos mirar al mirall sense avergonyir-nos. Que no ens caigui la cara de vergonya, aquesta és una de les raons que ha provocat que jo sortís d’allò que en diuen la zona de confort, em mobilitzés i digués: què s’ha de fer? Perquè ara mateix, podem fer poc, però aquest poc és fonamental; perquè no fer res, és el desastre”.

Terricabras, ha explicat que “nosaltres som una colònia de l’estat espanyol, d’un estat espanyol que mentalment ve del segle XVI i no exagero gens. Són gent amb d’idees del segle XVI, però que tenen mòbil, cotxes elèctrics i fan coses així que en diuen modernes, però mentalment són del segle XVI”.

El candidat al Senat ha recordat que “durant el procés un jutge va dir a un dels empresonats que si abjurava les seves idees. L’expressió abjurar, jo només l’havia llegida una vegada en textos de la inquisició. Abjurar. D’on surten? Diem que Vox, és terrorífic, però després del Vox hi ha els seus parents del PP, i després els seus parents cap a l’esquerra, però si deixeu anar tot sol en Sánchez, agafeu-vos”.

Terricabras opina que “algunes de les poques coses que ha aprovat el PSOE ha estat perquè Sánchez no podia dormir pels acords arribats amb altres partits”. “Però no hem d’oblidar que canvia tot sovint de pastilles per dormir”, ha remarcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Israel mata quaranta persones més en zones “humanitàries”

barcelona
política

Recorren contra la suspensió cautelar del decret de règim lingüístic a l’escola

barcelona
estat francès

El govern dimiteix en espera d’un acord per proposar primer ministre

barcelona
Estat espanyol

El Constitucional anul·la les condemnes a Chaves i Griñán pel cas dels ERO

Barcelona

Amnistia per a sis acusats d’aldarulls a Barcelona l’octubre del 2019

barcelona

Gemma Geis pren possessió del càrrec de diputada a la Diputació

GIRONA
Política

L’Audiència de Madrid no ajudarà Andorra a investigar Rajoy per l’Operació Catalunya

barcelona
política

Aragonès: “Aquesta és la legislatura que ha posat fi a la repressió”

barcelona
Unió Europea

Roberta Metsola és reelegida presidenta del Parlament Europeu

Barcelona