Política

Montañola retreu a Mas anar a un acte de Junts i “voler fer política com la CUP”

El candidat del PDeCAT- Espai CiU, Roger Montañola, ha acusat a l’expresident Artur Mas de “voler fer política com la CUP” després que hagi participat en un acte de Junts aquest dimecres al matí, acompanyant a Míriam Nogueras. En una intervenció al Fòrum Europa, Montañola ha apuntat que la imatge de l’exdirigent de CiU amb Nogueras “no els afecta negativament” i ha assegurat que “ja s’ha acabat l’època d’haver de menar permís a ningú perquè és un proposta nova, valenta i d’una nova generació”. De fet, ha demanat “noves receptes” polítiques “i no aquelles que ja han governat massa anys”. A l’acte hi han assistit els exconsellers Germà Gordó i Santi Vila, així com els exresponsables del PDeCAT, David Bonvehí i Marta Pascal.

D’altra banda, Montañola ha apuntat que la cap de llista del PSC, Meritxell Batet, “menteix” sobre la proposta d’una reforma de finançament de les comunitats autònomes. “El PSOE ha estat governant aquests anys, on es el nou sistema de finançament de Catalunya?”, ha preguntat.

Montañola, .ha retret “l’apreteu, apreteu” de la tardor del 2019 d’un altre expresident de la Generalitat Quim Torra, que va suposar convertir el partit dels botiguers en el partit dels que volen que cremin botigues”, en referència als aldarulls d’Urquinaona. Per això va qualificar-ho d’“error garrafal” i ha assegurat que el PDeCat “reivindica la Catalunya d’ordre, tranquil·la, pactista, empàtica, capaç d’entendre que les teves veritats acaben on comencen les veritats del demés, sense voler imposar resa ningú, sense odiar i sense menystenir a ningú”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia