Política

Un simpatitzant de Vox detingut a Terrassa per amenaçar una persona amb una arma blanca

L’arrestat estava a la carpa que el partit té muntada a la Rambla d’Ègara a l’altura del carrer Iscle Soler

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest dijous al matí un simpatitzant de Vox com a presumpte autor d’un delicte d’amenaça amb arma blanca. Segons informen fonts municipals, l’arrestat es trobava en una parada del partit polític que té muntada a la Rambla d’Ègara, a l’altura del carrer Iscle Soler.

L’entitat Unitat Contra Feixisme I Racisme (UCFR) Terrassa ho ha denunciat en una sèrie de piulades i a l’ACN ha assegurat que ha parlat amb l’agredit i li ha explicat que li ha tret una navalla, després de cridar “feixistes” per la presència de la força d’ultradreta. Ha afegit que l’ha intentat apunyalar tres vegades, però que no ha patit lesions greus. La formació d’ultradreta ha assegurat al diari de Terrassa i a Canal Terrassa que el presumpte agressor sigui simpatitzant o militant i ha explicat que portarà UCFR als jutjats.

La plataforma ha convocat una concentració contra la violència feixista avui a les vuit del vespre al Raval de Montserrat.

Vox va aconseguir per primera vegada representació a l’ajuntament de Terrassa després de les darreres eleccions i compta amb tres regidors.

La Policia de Terrassa multa amb 2.000 euros l’home amenaçat per un simpatitzant de Vox després d’insultar-lo

La Policia de Terrassa ha multat amb 2.000 euros l’home amenaçat amb una navalla per un simpatitzant de Vox després d’insultar-lo. Segons ha informat el portaveu d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme del municipi (UCFR), Marc Ferrer.

Els fets han ocorregut aquest dijous al matí a prop d’una parada de Vox situada a la rambla d’Ègara, a l’altura del carrer Iscle Soler. Segons ha informat Ferrer, que ha parlat amb l’agredit, aquest li ha explicat que el presumpte agressor li ha tret una navalla després de cridar “feixistes” per la presència de la força d’ultradreta. Ha assegurat que l’ha intentat apunyalar quatre vegades, però que no ha patit lesions greus.

Segons el portaveu, ha estat el propi agredit que ha aturat un cotxe patrulla municipal que passava per la zona per informar dels fets, i ha demanat interposar una denúncia. El simpatitzant de Vox ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’amenaça amb arma blanca.

Vox ha negat que el detingut sigui militant del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.