Política

L’Estat aprova uns primers 500.000 euros pel futur Museu Thyssen de Sant Feliu

El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, ha anunciat aquesta aportació econòmica inicial de l’Estat, avui a Sant Feliu de Guíxols, durant una trobada amb agents culturals del municipi

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts una primera aportació econòmica de 500.000 euros per tirar endavant el projecte de Museu Thyssen a Sant Feliu de Guíxols. El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, ho ha explicat en una visita que ha fet avui en el marc de la campanya electoral socialista. Iceta, en declaracions a Ràdio Sant Feliu, ha explicat que “els compromisos que hem adquirit es complicaran. I podrem tenir gràcies a l’impuls de les institucions, però també al desig de la baronessa aquest museu”. Per la seva part, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha destacat a aquest diari que: “És una notícia molt positiva que obre la porta a aportacions plurianuals molt més importants que han d’arribar del compromís de l’Estat amb el projecte cultural del Monestir i del Museu Thyssen”, afegint que: “Valorem molt positivament aquesta aportació i agraïm el bon acolliment que ha tingut el projecte del Museu Thyssen en el Ministeri de Cultura”. Aquest acord dels ministres es publicarà aviat al BOE. Miquel Iceta ha fet aquest anunci en el marc d’un dinar amb agents culturals guixolenc, en el marc de la campanya electoral del PSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia