Política

Sánchez torna a tancar la porta al referèndum

El líder del PSOE qualifica l’independentisme “d’ideologia caduca”

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha tornat a tancar la porta al referèndum. En una entrevista a TVE, ha repetit que no negociarà un referèndum amb les forces independentistes a canvi del suport a la seva investidura.“Crec que l’independentisme és una ideologia caduca des del punt de vista de polític i d’eficàcia a l’hora de resoldre els grans problemes de la humanitat”, ha assegurat abans de dir que durant els anys al capdavant del govern espanyol ha intentat “construir convivència a Catalunya” i que les “respostes binàries el que fan es trencar la convivència”. Per últim ha assegurat que “no entra dins dela Constitució”.

Sánchez també ha repetit que aspira guanyar les eleccions i “governar amb el partit de Yolanda Díaz” .

Pel que fa a la llei mordassa, Sánchez ha admès que ha incomplert el seu compromís de derogar-ne els “aspectes més lesius”. Ho ha justificat pel fet que PSOE i Podem no tenien prou suports i es van veure obligats a pactar amb Bildu i ERC, dos partits que “van aprofitar aquest debat per incorporar elements que no són els que nosaltres havíem detectat i pels que la gent s’havia mobilitzat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.