Política

política

Veray: “És important que el PP torni a governar Espanya i ho faci amb un diputat gironí al grup parlamentari”

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, i el president del PPC, Alejandro Fernández, asseguren que hi ha opcions que Veray obtingui l’escó al Congrés

La candidata del PP per Girona al Congrés, Concepció Veray, ha visitat Blanes aquest matí durant el tancament de la campanya electoral. Acompanyada de la secretària general del partit, Cuca Gamarra, i el president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, Veray ha assegurat que “és important que el PP torni a governar Espanya i ho faci amb un diputat gironí dins el seu grup parlamentari”. La candidata també ha remarcat que “els altres partits estan molt nerviosos” perquè “els ciutadans, els empresaris, els autònoms i tots els sectors ens han traslladat les ganes de canvi” que tenen.

“Els autònoms, els comerciants, els marxants, la ciutadania en general no pot més i tots ens han dit el mateix, que no podrien aguantar quatre anys més de sanchisme, per això és tan important que el 23J deroguem el sanchisme, les seves manipulacions i l’oblit al que ha sotmès les nostres comarques gironines”, ha precisat.

Per la seva banda, tant la secretària general dels populars com el president autonòmic han destacat la possibilitat que en aquestes eleccions s’obtingui el diputat del partit per Girona i han insistit a seguir treballant les últimes hores que queden per a produir el canvi al govern espanyol. D’aquesta manera, tant Gamarra com Fernández han destacat la “bona salut” que té el PP i que s’ha pogut comprovar en les darreres eleccions municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia