Política

Notifiquen a Pablo Hasél la sortida de la presó el 14 d’abril del 2027

El raper, empresonat des del 2021, ha rebut una notificació, segons la Plataforma Antirepressiva de Ponent

El raper Pablo Hasél, empresonat des del 16 de febrer de 2021 al centre penitenciari de Ponent, a Lleida, ha rebut la notificació amb la data de sortida. Segons ha informat la Plataforma Antirepressiva Pablo Hasél el dia serà el 14 d’abril de 2027, un total de sis anys i dos mesos de presó, per diverses condemnes, no només pels delictes d’enaltiment del terrorisme i injúries a la corona i contra les institucions de l’Estat. L’Audiencia Nacional li va imposar l’any 2018 una condemna de nou mesos per enaltiment de terrorisme que després va ratificar el Suprem, i per la qual va ser detingut fa dos anys. A aquests nou mesos després se li va sumar un any i quatre mesos més després de declarar-lo insolvent per no poder pagar les multes de prop de 30.000 euros.

A més de la condemna ratificada el 2021 i per la qual va ser detingut i va ingressar a presó, amb les conseqüents onades de mobilitzacions que es van generar, Hasél va ser condemnat a el 2014 a dos de presó també per enaltiment del terrorisme, tot i que després l’Audiencia Nacional va suspendre la condemna. També té una condemna de dos anys i mig per amenaçar un testimoni d’un judici, a més de dues més per agredir i insultar un periodista de TV3 i una altra per resistència a l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia