Política

La televisió estatal de Cuba emetrà 'Los Soprano' i 'Anatomía de Grey'

Cuba

La televisió estatal Cubavisión començarà aquesta setmana a emetre dues sèries nord-americanes de gran èxit d'audiència, com són Los Soprano i Anatomía de Grey., segons informa el diari Juventud Rebelde.

El diari indica que les dues produccions estan "avalades per un èxit inusitat de crítica i públic" i "sorprendran amb seguretat a la molta gent s'està desperta fins passades les deu de la nit". Aquesta elecció de sèries prova el "rigor" de la televisió estatal cubana "pel que fa a la selecció de drames de provada qualitat ètica i alt poder comunicatiu", afegeix.

Los Soprano s'emetrà el dimarts i Anatomía de Grey es podrà veure el dijous, i l'horari elegit, després de les deu de la nit, ha estat tingut en compte per "les característiques d'aquests productes, l'alt grau d'elaboració del seu llenguatge visual i verbal, així com la naturalesa dels missatges que porten, concebuts exclusivament per a adults", assenyala el diari.

Aquestes no són les primeres sèries nord-americanes que arriben a l'illa,  ja que House, Friends i Everybody Loves Raymond han estat també molt presents a les cases dels cubans.

A més, la sèrie CSI té un gran èxit a l'illa, on la programació està fortament dirigida a la propaganda educacional, varietats i programes infantils, telenovel·les i esports llatinoamericans


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.