Política

La CUP denuncia que l'alcalde de Manresa veta una moció que demanava retirar la bandera espanyola durant la festa major

Política

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha denunciat que l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí, ha vetat una moció presentada per aquesta formació que demanava no mostrar la bandera espanyola durant els dies de festa major.

Segons la CUP, la moció s'ha retirat de l'ordre del dia del ple del pròxim dilluns, un fet que la CUP ha lamentat, ja que considera que així es nega la possibilitat que els ciutadans coneguin com es posicionen els grups polítics davant la retirada de la bandera espanyola de la façana de l'ajuntament. La CUP demanava no mostrar la bandera espanyola els dies de festa major perquè entén que "la bandera no és un símbol compartit per tots els veïns i veïnes de la ciutat".

Des de la CUP afirmen que el ple no hauria de ser tan sols un instrument executiu, sinó també un àmbit de debat polític de tot allò que afecti directament als manresans. En aquest sentit, la CUP lamenta la decisió de l'alcalde.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.