Política

Un mínim de 54 morts i més de 150 ferits per les tempestes i tornados que han castigat el sud dels EUA

Meteorologia

Un mínim de 54 persones han mort i més de 150 han resultat ferides com a conseqüència de les violentes tempestes i tornados que han castigat el sud dels Estats Units entre ahir i avui, considerades com les més mortíferes d'aquest tipus de tempestes en els últims 20 anys, segons les últimes dades aportades per les autoritats locals i recollides per la CNN.

Els Estats més afectats són Tennessee, on han mort fins ara 30 persones i unes altres 148 han resultat ferides; Arkansas, amb tretze morts; Kentucky amb set; Mississipí, i Alabama, amb quatre morts. A més, existeixen informacions sense confirmar de 69 tornados que encara es podrien trobar en aquests Estats i al nord d'Indiana, segons el Centre de Predicció de Tempestes de Norman, Oklahoma.

En aquest context, el president nord-americà, George W. Bush, té previst viatjar a Tennessee demà per observar els danys produïts per les tempestes i els tornados i per oferir el seu suport als afectats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.