Política

Càrrecs d'ANB criden a participar en una manifestació a Pamplona

El lema de la marxa convocada per l'1 de març és 'Per plantar-se a Navarra i per la independència'

Càrrecs d'ANB han fet una crida a la participació en una manifestació convocada pel proper dissabte, 1 de març, a Pamplona, amb el lema Per plantar-se a Navarra i per la independència. La manifestació començarà a les 17 hores.

En la compareixença pública han estat presents Mariné Pueyo, portaveu d'ANB a Pamplona i Maite Ezkurra, regidora d'aquesta formació a Burlada. També han assistit José Ramón Aranguren i Patxi Erdozáin. Els compareixents no han fet menció a ANB en la roda de premsa i han convocat els mitjans amb la denominació de càrrecs electes independentistes.

Mariné Pueyo, que ha reiterat la crida a l'abstenció en les properes eleccions generals, ha assenyalat que "l'Estat espanyol ha tornat a deixar el moviment independentista sense cap dret civil ni polític amb l'únic objectiu de fer desaparèixer l'opció independentista".

La representant d'ANB ha insistit que "el marc actual de Navarra es va decidir a Madrid i ens va negar als navarresos el dret a decidir i a recuperar la sobirania arrabassada per la força". "L'espanyolisme a Navarra agrupat al voltant d'UPN-PP ha trobat sempre en el PSN-PSOE un fidel servidor que mai ha dubtat a defensar l'estatus d'Espanya, encara que s'hagi hagut de jugar Navarra", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.