Política

Rajoy aclarirà dimarts el seu futur polític

Acebes valora amb "orgull i satisfacció" la feina feta pel president popular

Mariano Rajoy s'esperarà a aquest dimarts per aclarir el seu futur polític. A diferència de la majoria de líders polítics, que aquest dilluns han comparegut davant la premsa per fer les seves valoracions sobre els resultats electorals, el candidat popular ha delegat aquesta tasca en el secretari general del partit, Ángel Acebes. Aquest no ha volgut aclarir quin serà el futur polític de Rajoy , i alhora ha afirmat que el candidat havia fet "una feina extraordinària" de la qual se senten "orgullosos i satisfets" tots els dirigents del partit.

Acebes ha anunciat, en acabar una reunió del Comitè de Direcció a la qual Rajoy no ha assistit, que aquest dimarts es reunirà el Comitè Executiu Nacional del Partit Popular, que serà el lloc on es prendran decisions "amb absoluta normalitat". En roda de premsa, Acebes ha evitat respondre qüestions relatives al futur de Rajoy i s'ha limitat a assegurar que el Partit Popular "no és un partit de personalismes", ja que el que importen "són els principis i els valors".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.