Política

Nebrera creu que CiU està "condemnada a desaparèixer"

Política

La diputada del PPC al Parlament i candidata a presidir el partit al congrés del mes de juliol, Montserrat Nebrera, ha assegurat aquest dimarts que ''Catalunya encara no ha fet la seva transició'', que ''CiU és la UCD de Catalunya'' i que ''està condemnada a desaparèixer''. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Nebrera ha assegurat que encara no té els 222 avals necessaris per presentar candidatura al Congrés, però que n'hi falten entre 30 i 35. Si els aconsegueix, la diputada popular s'ha mostrat convençuda de la seva victòria al congrés davant de les candidatures de Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz.

Montserrat Nebrera creu que, ''quan el vot sigui secret'' al congrés, els compromissaris del PPC veuran en el seu missatge ''un anar més enllà del que significa el partit a hores d'ara''. Nebrera ha apostat per ''convertir el PP en el centre-dreta a Catalunya que guanyi unes eleccions a l'esquerra''. Un espai que creu que no ocupa CiU, que veu ''condemnada a desaparèixer''.

Tot i reconèixer que ara sembla una ''visió infundada'', Nebrera ha dit que el votant de CiU ''sap que a hores d'ara el seu partit no està fent els deures, no està pensant en gran i està pensant en una part del seu discurs i deixant de banda les polítiques liberals-conservadores''. La diputada del PPC creu que quan els seus votants ''s'adonin que hi ha un altre partit amb sentit d'estat i sensibilitat perifèrica que pot governar millor els interessos dels catalans, canviaran d'opinió''.

Acatarà el TC
Tot i dir que l'Estatut és ''deslleial'' amb l'Estat espanyol, Nebrera ha assegurat que ''sigui quina sigui la sentència del Tribunal Constitucional (TC)'', l'acatarà, ''malgrat saber que la picabaralla entre els dos partits vol dir que no és una peça escèptica i separada de la política''.

Nebrera també ha assegurat que ''la mentida hauria de tenir responsabilitat política'' i s'ha compromès a ''sortir de la política en el moment que algú em pesqui dient una mentida''.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.