Política

La vaga dels sindicats francesos contra la política del govern paralitza altra vegada el transport ferroviari a la Catalunya del nord

Cap TGV, ni cap tren de llarg recorregut circularan aquest dimecres des de Perpinyà. Només ho faran 4 trens de rodalies entre Nimes i la capital nord-catalana així com uns quants autobusos entre Cervera, Vilafranca de Conflent i Narbona.

Com el passat 18 d'octubre la vaga afecta sobretot els ferrocarrils ja que la reforma dels règims especials de pensions afecta sobretot els treballadors d'aquest sector. Tot i això, aquest dimecres també es manifestaran al costat dels ferroviaris els treballadors de l'empresa electrica EDF i els de Gaz de France això com els estudiants de la Universitat de Perpinyà que bloqueigen el campus des de fa dues setmanes per demanar l'abrogació de la nova llei d'universitats.

Concentració
La manifestació convocada a les onze del matí sortirà de la plaça de Catalunya de Perpinyà. Fa un més hi van participar unes 5.000 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.