Política

Chacón: "Bono no és precisament el meu ídol"

La ministra d'Habitatge i número 1 del PSC a Barcelona per a les pròximes eleccions generals, Carme Chacón, ha volgut marcar distàncies respecte el seu company de partit José Bono.
En concret, aquest matí, en una entrevista a RAC 1 amb Jordi Basté, Chacón ha afirmat: "Li confeso que no és precisament el meu ídol i sobretot no és el meu referent en matèries com les que ahir va parlar el senyor Bono com és el model d'Estat".

En aquest context, Basté li ha demanat sobre l'anunci del PSOE de col·locar Bono com a president del Congrés dels Diputats si guanya les eleccions el març, i la ministra d'Habitatge ha contestat un rotund: "Això queda molt lluny".

Cal recordar que l'exministre socialista de Defensa José Bono va intervenir ahir en el col·loqui posterior a una conferència pronunciada a Madrid pel líder de CiU, Artur Mas, per afirmar que l'Estatut català "ja no el volen ni els seus pares" i opinar que les nacions "són un invent".

Sobre la tornada a la política de Bono, Chacón ha assegurat que el seu objectiu és guanyar per als socialistes castellanomanxecs l'escó per a Toledo, "però no passa d'aquí", ha apuntat la dirigent socialista, molt pròxima a Zapatero.

En aquest sentit, Chacón ha recordat que ja "es va arxidemostrar" que les idees de Bono no són majoria en el PSOE en el XXXV Congrés que va guanyar Zapatero -amb el suport de Chacón i el PSC- en l'any 2000.

"La ideologia i el camí del PSOE el dirigeix Zapatero, amb opinions molt diferents a les de Bono", ha sentenciat la ministra d'Habitatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTATS UNITS

Biden: “Sóc el candidat més qualificat per guanyar i per governar”

BARCELONA
política

Vox deixa el PP al País Valencià pels menors acollits

madrid

Orbán, l’aliat incòmode

Barcelona
Isaac Ramió
Alcalde de Sarrià de Ter (Poble Actiu Sarrià, PAS)

“El pla de sanejament inclou mesures correctores”

Sarrià de Ter
Cimera de l’OTAN

Zelenski veu “molt a prop” l’adhesió d’Ucraïna a l’Aliança

Barcelona
ESTATS UNITS

Els donants s’impacienten amb Biden i la seva resistència a plegar

BARCELONA
Guerra a Ucraïna

Washington i Berlín frustren un complot rus per matar un fabricant d’armes

Barcelona
judicial

Aguirre va denegar l’amnistia a Puigdemont obviant a la fiscalia

barcelona
Estat espanyol

Un informe de la UCO descarta la participació de Gómez en adjudicacions

Barcelona