Política

Pujol no es va prendre "la molèstia" de seguir el debat perquè "el que diuen no té cap interès"

Eleccions 9 de març

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha dit aquest matí que no es va prendre "la molèstia" de seguir el debat televisiu entre José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy perquè "el que diuen no té cap interès i només va guanyar la crispació". El líder nacionalista ha afegit que, "si en Duran hi hagués participat", sí que l'hauria vist, però que va decidir no fer-ho perquè "CiU té més seny que Zapatero i Rajoy junts".

L'expresident del govern, que ha fet aquestes declaracions en el marc d'un esmorzar organitzat pel Centre d'Estudis Jordi Pujol, s'ha mostrat esperançat que Catalunya "podrà reaccionar" i "no es rendirà" davant la bipolarització entre el PSOE i el PP.

Tot i que Pujol no ha volgut comentar gaire l'actualitat i es volia centrar en la presentació del nou volum de la col·lecció que edita el centre que duu el seu nom, sí que ha explicat que la campanya electoral dels dos grans partits espanyols li sembla "penosa" i que li provoca "vergonya". En aquest sentit, ha demanat que es "compari" la campanya amb els processos electorals "a França o als Estats Units".

Al seu parer, durant aquesta passada legislatura el PP "ha fuetejat Catalunya per totes bandes" i el PSOE "ha enganyat" els catalans. Per tot plegat, ha demanat que Catalunya "reaccioni" i "no es rendeixi, perquè això voldria dir que aquest país té poca capacitat de reacció".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.