Política

L'OTAN i l'exèrcit afganès expulsen els insurgents talibans de Qandahar en una operació que ha causat "centenars de morts"

Afganistan

Els insurgents talibans han estat "expulsats completament" de les aldees que ocupaven al nord de Qandahar (sud de l'Afganistan) i han patit "centenars de baixes" a causa de l'operació conjunta feta aquest dimecres per l'exèrcit afganès i per l'OTAN, segons ha informat el governador provincial.

"Els talibans han estat expulsats completament del districte d'Arghandab", ha declarat Assadulá Jalid en roda de premsa feta a Qandahar. "Han patit centenars de morts i ferits i moltes de les seves baixes eren pakistanesos", ha afegit.

L'expulsió dels talibans és el resultat de l'ofensiva conjunta feta ahir per l'exèrcit afganès i l'OTAN per expulsar el mig miler d'insurgents que dilluns passat van ocupar diverses aldees al districte d'Arghandab, a 20 quilòmetres al nord de Qandahar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.