Política

L’Estat demana no generar alarmisme tot i el reforç policial

Marlaska demana responsabilitat als partits

L’Estat va augmentar la seguretat en edificis públics i espais relacionats amb afers diplomàtics dimarts passat i ahir el ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, va fer una crida a no generar “més alarmisme” per la crisi del Pròxim Orient. Interior va reclamar “responsabilitat” a la resta departits polítics durant la reunió amb els grups parlamentaris per informar-los de l’abast de les mesures.

El ministeri manté el nivell 4 d’alerta dels 5 possibles, malgrat que ha complementat algunes mesures de més seguretat. Així ho va fer arribar Marlaska als grups parlamentaris -en absència d’ERC- als qui va demanar “no generar desconfiança”. El govern va voler desvincular l’allau migratori que viu les Canàries, per exemple, a la crisi de Gaza. “No s’ha de confondre immigració irregular amb terrorisme”.

Tot i que altres estats europeus s’han situat ja al nivell màxim d’alerta per terrorisme i han suspès algunes activitats o esdeveniments, l’Estat no recomana encara cap mena de suspensió, tot i que si extremar la seguretat al voltant d’espais de culte, per exemple, sobretot els de les confessions jueva i islàmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia