Política

“Ja he parlat amb la meva filla. Està feliç i esperant poder tornar a casa”

Els familiars de les dues ostatges nord-americanes alliberades per Hamas confien que puguin ser a casa la setmana entrant

Amb l’alegria interior de saber que el malson s’ha acabat, o si més està a punt de fer-ho, Uri Raanan, el pare d’una de les dues ostatges nord-americanes —Judith i Natalie Raanan, mare i filla— que Hamas ha decidit alliberar al·legant motius humanitaris, ha explicat quins són els sentiments que el rodegen. “Ja he parlat amb la meva filla. Se la veu bé i està feliç i està esperant per poder tornar a casa” ha narrat en una conferència de premsa a Bannockburn, el municipi del d’Illinois on resideixen. Pel que fa a l’estat de la seva exdona, i que també ha estat posada en llibertat, Uri Raanan ha detallat que únicament pateix “una petita rascada a la mà de la qual, però, està bé”. Ambdues ja ha estat sotmeses a uns primers exàmens mèdics després de ser posades en mans de la Creu Roja Internacional, i s’espera que puguin tornar als Estats Units ja la setmana entrant.

Judith i Natalie Raanan estaven visitant uns familiars a Israel quan van ser capturades per milícies armades vinculades a Hamas. La medicació de Qatar, ha estat fonamental pel seu alliberament. Tant bon punt s’ha consumat aquesta matinada, han rebut una trucada del president Joe Biden, qui ha revelat que “els hi fet saber que el seu govern els hi donarà ple suport mentre es recuperen. tant jo mateix, com la primera dama, seguirem mantenint prop dels nostres cors a totes les famílies de nord-americans que es troben desapareguts”.

Pel que fa al testimoni d’Uri Raanan, ha explicat també que la seva filla no li ha donat detalls sobre les dues setmanes que han estat retingudes. “Amb una mica de sort les podré veure a les dues la setmana vinent i celebrar el 18è aniversari de la Natalie, que és dimarts”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia