Política

Política

El PP de Girona respon a Ángela Domènech que es tracta d’una denúncia improcedent

Ángela Domènech va portar a la Fiscalia Jaume Veray i dos càrrecs més per un presumpte delicte d’administració deslleial i el PP de Girona no descarta el dret a emprendre accions legals al respecte

L'expresidenta del PP de Figueres, Ángela Domènech, va interposar fa pocs dies una denúncia davant de la Fiscalia contra el president del partit a Girona, Jaume Veray, el secretari general, Daniel Ruiz, i el gerent, Josep Toribio, per un presumpte delicte d’administració deslleial. Domènech els acusa de negar-li l’accés als comptes del partit i a les de la campanya del maig. Ara, a través d’un comunicat del PPC Girona que ha fet públic en relació a la denúncia presentada per l’expresidenta local de Figueres explica que es tracta d’una denúncia “improcedent” i anuncia que “es reserva el dret a emprendre accions legals al respecte davant el que considera una actuació realitzada amb mala fe que atempta contra l’honor dels afectats”.

Així mateix, el PPC Girona ja ha sol”licitat l’obertura d’un expedient disciplinari a l’expresidenta local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia