Política

Montilla diu que "no és el carrer el lloc on s'han d'exigir les inversions en infraestructures que Catalunya es mereix"

El president de la Generalitat, José Montilla, ha retret al president de CiU, Artur Mas, que no es manifestés durant la Transició a favor de la recuperació de les llibertats democràtiques i que "ho faci ara quan està a l'oposició".

Montilla ha subratllat: "Jo no vaig descobrir la necessitat de lluitar per una societat més justa i per l'autogovern de Catalunya fa quatre dies, sinó quan era més jovenet".

El president del govern català ha fet aquesta reflexió després que li preguntessin per la presència de CiU a la manifestació de l'1 de desembre organitzada per la Plataforma pel dret a decidir a Barcelona per a denunciar la situació de les infraestructures catalanes.

El PSC no es manifestarà
Montilla ha insistit que el PSC no anirà a aquesta manifestació perquè creu que "no és el carrer el lloc on s'han d'exigir les inversions en infraestructures que Catalunya es mereix".
"No és el moment de manifestar-se, sinó de treballar" i ha insistit que el PSC no es manifestarà perquè la concentració "té motivacions polítiques que van més enllà de les infraestructures".

Tot i així, Montilla ha dit que "respecta" als convocant de la manifestació i ha afegit que troba "legitim" que ERC hi participi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.