Política

Montilla no hauria fet l'acudit de Zapatero sobre Rodalies

El president de la Generalitat respon les preguntes del públic català a 'Tinc una pregunta per a vostè'

El president de la Generalitat, José Montilla, ha demanat aquesta nit als ciutadans que tinguin "confiança" en la feina que realitza el govern català per millorar els problemes de les infraestructures, però també el de les pensions més baixes i el de la qualitat de l'ensenyament.

Montilla, que ha participat en el programa de TVE-Catalunya Tinc una pregunta per a vostè i ha respost les preguntes que li han plantejat més de 60 ciutadans, ha subratllat que molts dels problemes de les infraestructures es deuen a la falta d'inversions de l'Estat i, sobre la situació de Rodalies, ha afirmat que ell no hagués fet l'"acudit" que va fer el president Zapatero en un altre programa televisiu.

El president català s'ha mostrat convençut que el servei ferroviari millorarà quan sigui traspassat a la Generalitat, i respecte al traçat de l'AVE pel centre de la ciutat, ha recordat que no va ser decidit per l'actual govern sinó per un altre d'anterior que era del PP.

Montilla ha negat que el traçat comporti que el túnel passi per sota de la Sagrada Família, i ha apuntat que actualment s'estan fent a Barcelona molts túnels del Metro sense cap dificultat i ha recalcat que "l'important és que es facin bé"


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.