Política

Camacho i Soria asseguren que San Gil comparteix al 100% la ponència política

PP

Els dirigents del PP Alícia Sánchez Camacho i José Manuel Soria asseguren que la ponència política que es debatrà en el congrés nacional del partit a l'estiu està "consensuada" pels tres responsables del text, inclosa María San Gil, i han insistit que "totes les propostes" fetes per la presidenta del PP basc "es recullen íntegrament". San Gil, ha dit, "compareix al cent per cent" el text de la ponència.

Camacho i Soria agraeixen la feina feta per San Gil a la ponència i, preguntats per quin ha sigut l'element més conflictiu amb la president del PP basc, han assegurat que sobre el text acordat "no hi ha hagut cap discrepància". També han afirmat que la decisió de deixar la ponència és totalment "personal" i que les raons les ha d'explicar la mateixa presidenta del PP basc.

A la roda de premsa per presentar la ponència política, amb l'absència destacada de San Gil després que decidís diumenge a la nit abandonar-la per diferències de criteri, Camacho i Soria han assenyalat que es tracta d'un "document d'acord" que ha sigut "consensuat personalment" amb la dirigent basca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.