Política

POLÍTICA

Mor la germana gran de Donald Trump, que va titllar l’expresident de “cruel i mentider”

Maryanne Trump Barry tenia 86 anys i havia estat jutgessa federal en el mandat de Ronald Reagan

Maryanne Trump Barry (1937, Queens), la germana gran de l’expresident Donald Trump, ha mort als 86 anys, segons ha confirmat el cadena nord-americana NBC. El cos de Barry, que va treballar com a jutgessa d’una cort federal dels EUA, a la seva casa de Manhattan sense signes de ferides ni traumatismes.

El nom de la germana va saltar als mitjans durant la presidència de Trump. En unes gravacions que va publicar “The Washington Post” titllava l’aleshores president dels EUA de “cruel i mentider” i assegurava que era una persona sense principis amb la qual no s’hi podia confirmar. També va ser crític amb la presidència de Trump per la seva política d’immigració. Les gravacions les va fer en secret Marty Trump, neboda del president per demostrar que vivia en una “família tòxica”.

Maryanne Trump va ser nomenada com a jutgessa el 1983 per Ronald Reagan quan treballava en la fiscalia estatal. Després va ser membre del Tribunal d’Apel·lacions dels EUA a Filadèlfia sota el mandat de Bill Clinton. Es va retirar de l’activitat judicial el 20129 quan una investigació del “New York Times” va acusar-la tant a ell com el seu germà d’evadir impostos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]