Política

Montilla es dóna un bany de joventut abans de decidir la nova executiva

El primer secretari del PSC i president català, José Montilla, s'ha donat aquest matí un bany de joventut al congrés del PSC amb un acte amb les joventuts del partit, hores abans de començar els contactes amb les federacions per donar la seva última paraula sobre la que serà la nova executiva.

Montilla ha signat un conveni d'afiliació amb el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), Raül Moreno, membre nat de la comissió executiva i qui, de facto, s'encarrega de les polítiques de joventut del partit.

Envoltat de mig centenar de membres de les joventuts, Montilla ha afirmat que el PSC "necessita ampliar el partit", territorial i sectorialment. "És important incorporar més joves al partit perquè puguin aportar idees en els òrgans de la formació", ha dit Montilla, que ha valorat aquesta "injecció de joventut" perquè aporta al PSC "esperit crític" i permet al partit estar més a prop d'allò que és la realitat del país.

De la seva banda, el primer secretari de la JSC, Raül Moreno, ha recordat que el PSC està en un "moment fort" a causa de la seva gran implantació institucional a Catalunya i a l'Estat, una responsabilitat en la qual la JSC vol contribuir-hi amb les seves propostes.

Aquesta nit, segurament ja de matinada, Montilla decidirà la composició de la nova executiva, que podria renovar-se fins en un 50%, segons diverses fonts socialistes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.