Política

L'exèrcit turc fa una nova incursió al nord de l'Iraq, segons la seguretat del Kurdistan

L'exèrcit turc ha portat a terme una nova incursió en territori del Kurdistan iraquià, on els soldats han arribat a avançar fins a tres quilòmetres, segons Jabar Yawar, portaveu de les forces de seguretat Peshmerga.

Pel que sembla, les tropes han creuat la frontera per una zona pròxima a la frontera amb l'Iran, a uns 120 quilòmetres al nord de la ciutat d'Irbil, ha indicat Yawar, però no ha especificat quan ha tingut lloc la incursió ni si l'exèrcit turc continua a l'Iraq.

Diumenge passat, l'aviació turca va bombardejar diverses poblacions del nord de l'Iraq, tot i que el seu objectiu eren els rebels del Partit dels Treballadors del Kurdistan. Uns 50 aparells van participar en l'atac, el més important contra aquesta guerrilla en molts anys. El Parlament iraquià va condemnar el bombardeig, qualificant-lo d'"intolerable" violació de la seva sobirania que, a més, va matar "civils innocents".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.