Política

PSC creu "molta gent" està d'acord amb Ferran i demana més dones en tertúlies

La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Carme Figueras, ha afirmat avui que "molta gent" a Catalunya està d'acord amb les crítiques del socialista Joan Ferran a TV3 i Catalunya Ràdio, i ha instat els mitjans públics catalans a incloure "més dones en les seves tertúlies".

Figueras creu que les idees de Ferran "les comparteix molta gent a Catalunya", no necessàriament de mitjans polítics, davant la qual cosa creu que TV3 i Catalunya Ràdio han de "reflexionar" sobre què és avui la societat catalana "sense restar en res, sinó sumant", ha rematat.

En roda de premsa al Parlament, Figueras ha subratllat que està en desacord amb les paraules de Ferran en què el diputat autonòmic va assegurar que s'ha d'"arrencar la crosta nacionalista" de TV3 i Catalunya Ràdio, encara que l'ha defensat en les seves tesis de fons, és a dir, reclamar més pluralitat a aquests mitjans.

Els mitjans públics poden millorar
Els socialistes catalans estan convençuts que els mitjans de comunicació públics de la Generalitat "poden millorar" i, així, han d'obrir-se a una realitat social més complexa que els permeti arribar a més gent que, en el cas de TV3, li permetria tornar a ser líder a Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.