Política

Rajoy diu que el seu programa electoral no inclourà cap modificació de la Llei de l'avortament

CATALUNYA

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha avançat aquest dimarts que el seu programa electoral no inclourà cap modificació de la Llei de l'avortament perquè considera que "hi ha un consens social en mantenir la regulació que hi ha en aquest moment" i que el que s'ha de fer "és aplicar la llei".

"La meva posició és la que he mantingut en els últims anys –ha dit- i per tant no crec que s'hagi de fer cap modificació",  "ni anirà al meu programa electoral". Rajoy ha fet aquestes manifestacions en un esmorzar informatiu després que s'hagi donat a conèixer que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha transmès al seu partit la seva voluntat de reformar la llei en cas de guanyar les eleccions del 9 de març.

Aquestes modificacions establirien mesures de control més exhaustius per evitar que es repeteixin casos com els de les últimes setmanes en què diversos metges de clíniques de Madrid i Barcelona han estat com a implicats en casos d'avortaments il·legals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.