Política

orient mitjà

Israel intensifica l’ofensiva a Khan Yunis

L’exèrcit israelià causa desenes de morts en nous bombardejos al sud de la Franja

L’exèrcit israelià ha intensificat aquest dijous la seva ofensiva a Khan Yunis, al sud de la Franja de Gaza, amb potents atacs fins i tot en àrees civils, mentre els combats a tot l’enclavament palestí han deixat més de 200 morts en les últimes hores.

El nombre de víctimes mortals a la Franja s’eleva ja a 25.900 morts i 64.110 ferits des que va esclatar la guerra el 7 d’octubre passat, després d’un atac de Hamàs a territori israelià que va deixar 1.200 morts i 240 persones més van ser capturades pels milicians palestins i duts a la Franja.

Els intensos combats, segons informa l’agència Efe, tenen lloc prop dels principals hospitals de la ciutat més gran del sud de Gaza, on a més de malalts hi ha milers de desplaçats. L’exèrcit israelià ha confirmat la intensificació de la seva ofensiva a Khan Yunis, i ha informat que el seu equip de combat de la Brigada de Paracaigudistes “està ampliant les seves operacions a l’oest” d’aquesta regió, on les autoritats israelianes creuen que s’amaguen els líders de Hamàs.

Les tropes israelianes s’han desplegat “a la zona d’Al Amal de la ciutat de Jan Yunis, en àrees urbanes denses, enfrontant i eliminant terroristes en combats cos a cos, fent incursions selectives en infraestructura terrorista i localitzant i destruint armes, mortes i coets”, segons declaracions recollides per Efe d’un portaveu militar israelià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia