Política

Nous atacs aeris d'Israel sobre Gaza

Cinc palestins han mort en nou atacs aeris israelians en les últimes hores en la franja de Gaza. L'últim atac s'ha produït a primera hora del matí i, segons fonts de l'exèrcit israelià, ha tingut com a objectiu una cèl·lula de milicians que disparava coets contra el territori israelià.

Es tracta del setè atac aeri d'aquest tipus que ha tingut lloc des de dimarts. En l'anterior atac, de matinada, els atacs han caigut contra un edifici al nord-est de la ciutat de Gaza on un altre comando d'Hamàs feia un túnel en direcció a Israel, segons les sospites d'Israel.

A primera hora del dia milicians palestins han continuat amb els seus llançaments de coets contra Israel i almenys sis d'aquests projectis han caigut en espais oberts de la localitat de Sderot, prop de Gaza.

Ahir dijous, almenys set palestins va morir en atacs de l'aviació israeliana a Gaza, al mateix temps que uns altres sis van morir en els enfrontaments entre Al-Fatah i Hamàs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.