Política

José Montilla, reelegit com a primer secretari del PSC

XI Congrés PSC

El president de la Generalitat, José Montilla, ha estat reelegit com a primer secretari del PSC amb el 96,44% del suport dels delegats que han participat al XI Congrés del PSC, que aquest migdia es tancarà a Barcelona.

Montilla ha estat el dirigent de l'executiva del PSC més recolzat, encara que tots els membres han registrat índexs de suport d'entre 85 i el 95%.

Així, darrere Montilla, els dirigents que han obtingut més recolzament han estat Carme Chacón i Jordi Hereu (amb el 95,22% dels vots). També han superat el 95% dels vots el nou president del partit en substitució de Pasqual Maragall, Isidre Molas (95,46%), i el nou responsable de la sectorial d'universitats i investigació, l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro.

Els membres que han rebut més del 90% del recolzament dels delegats han estat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, com a secretari nacional; la vicepresidenta, Manuela de Madre (92,41); el viceprimer secretari i portaveu, Miquel Iceta (94,11), el secretari d'organització, José Zaragoza (93,26); i la responsable de la sectorial de polítiques socials, Carme Figueras (91,04).

Els únics que no han estat votats aquest diumenge han estat els quatre membres nats que tindrà el partit: el número dos del grup del PSOE al Congrés i diputat de Barcelona, Daniel Fernández, el coordinador de diputats i senadors a Madrid, Francesc Vallès, el president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i el dirigent de les joventuts, Raül Moreno.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

El Suprem rebutja amnistiar Puigdemont per malversació i manté l’ordre de detenció

barcelona

L’exalcaldessa de Figueres pendent de judici arran de l’1-O demana l’amnistia

figueres
política

Pedro Sánchez insta ERC a un acord “transversal” per investir Illa

barcelona
estats units

La família de Biden l’anima a continuar en la cursa presidencial

barcelona
judicial

El jutge del cas Volhov presumeix de tombar l’amnistia: “Al govern li queden dos telenotícies”

barcelona
Unió Europea

Tornar a fer gran Europa

Brussel·les
Josep Quesada i Tornero
Alcalde de Cardedeu (PSC)

“Hi ha un incivisme important i encareix la taxa d’escombraries”

Cardedeu
Joan Masferrer i Sala
Cap de l’oposició de Cardedeu (ERC)

“El porta a porta s’havia de fer [...], però també genera remor”

Cardedeu

Cardedeu, per a les famílies

Cardedeu