Política

Brown ordena revisar la seguretat del govern després de perdre milions de dades

El primer ministre britànic, Gordon Brown, ha demanat disculpes al Parlament per la pèrdua de dades confidencials de 25 milions de ciutadans i ha ordenat una revisió dels procediments de seguretat dels departaments del govern.

Brown ha respost així arrel de la polèmica que ha suscitat la pèrdua de dos disquets que incloïen la base de dades dels anomenats subsidis infantils que reben les famílies amb fills.

Els dos disquets haurien estat enviats per correu normal des del Fisc, amb seu al nord-est d'Anglaterra, a l'Oficina Nacional d'Auditoria, a Londres.

Segons el govern, el Fisc va enviar els disquets el passat 18 d'octubre i es va adonar que faltaven el 8 de novembre.

Impedir els fraus
Els disquets que mai han arribat la seu destí, tenien noms, direccions, dates de naixement, números dels subsidis infantils, número de la seguretat social i dades de contes bancaris de més de set milions de famílies.

El primer ministre ha reconegut "que no hi ha excuses" pel que ha passat i ha promès fer tot el possible per impedir fraus.






Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.