Política

Rajoy anuncia que vol tornar-se a presentar a les eleccions d'aquí a quatre anys

Mariano Rajoy vol tornar-se a presentar a les eleccions espanyoles l'any 2012, per tercera vegada i després dues derrotes. "També van perdre dues vegades Felipe González i José María Aznar i després van arribar a la presidència del govern", ha argumentat.

El president del PP ha anunciat les seves intencions aquest dimarts a la tarda, després de l'executiva del partit. Durant la reunió ha comunicat a la resta de dirigents que proposarà que el congrés pendent de la formació es faci a l'abril: ells s'hi presentarà per tornar a presidir el partit amb l'únic objectiu de tornar a intentar l'assalt a la Moncloa. "No vull presidir el PP per preparar el meu relleu, vull presidir-lo per presidir el govern", ha puntualitzat després en una compareixença pública davant de la premsa.

Pel que fa als motius de la decisió de conservar el seu càrrec o d'intentar-ho, just quan s'epeculava amb la possibilitat de la seva dimissió a causa de la derrota electoral, Rajoy ha estat clar. "Crec que és el millor per al partit i el millor per a Espanya", ha sentenciat.

Durant els propers quatre anys, el president del PP es proposa "defensar la nació espanyola i apostar per la derrota policial d'ETA", entre d'altres objectius. "Som previsibles i qualsevol pot intuir què farà el PP en els propers quatre anys", ha reflexionat.

Sobre els resultats, ha destacat que el PP ha crescut en nombre de vots i en percentatge. "És veritat que volíem guanyar, però hem millorat". I ha afegir que es proposa buscar més vots "entre els votants que han triat el PSOE" aquesta vegada. Sí que ha admès que a Catalunya han millorat "però no tant com calia", malgrat que s'ha mostrat satisfet perquè s'han col·locat com a segona força a l'Hospitalet de Llobregat i a Badalona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona
Estats Units

Trump accepta la nominació i fa una crida a la “unitat”

Barcelona
Política

Rull torna a Lledoners

barcelona
política

La seguretat i el blindatge del Campus de Salut, prioritats de Junts pel proper curs

girona
Estat espanyol

Begoña Gómez s’acull al dret a no declarar al jutjat

Barcelona