Política

Al-Qaida difondrà aquesta setmana un vídeo dirigit a Europa

Tot i que l'autenticitat de l'anunci no s'ha pogut verificar, la pàgina s'ha convertit en un dels portaveus d'Al-Qaida

El braç mediàtic d'Al-Qaida, As Sahab, va anunciar ahir que aviat difondrà un nou missatge del cap de la xarxa terrorista, Ossama Bin Laden, qui es dirigirà als països europeus. Tot i que As Sahab no va especificar més, el centre de control de webs islamistes Intelcenter, va dir que el missatge es difondrà a través d'un vídeo que serà llançat en les pròximes 72 hores.

"Aviat, si Déu ho permet, el xeic lleó Ossama Bin Laden, que déu el protegeixi, donarà un missatge als països europeus", assegurava l'anunci, publicat en una pàgina web islamista, que incloïa una fotografia de Bin Laden en què apareixia amb la seva habitual barba i vestit amb un vestit tradicional àrab de color blanc.

El lloc web en el qual apareixia l'avís instava als milicians a anunciar el comunicat de Bin Laden a altres pàgines web occidentals per "oferir-los la veritat oculta de la seva guerra fracassada".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.