Política

Sarkozy, partidari de la castració química per als pederastes

Després d'accedir a la presidència amb un discurs de tolerància zero a la delinqüència, Sarkozy va haver de reaccionar quan la setmana passada un home condemnat en tres ocasions per abusar de menors reincidís amb un nen de 5 anys a qui va mantenir segrestat diverses hores a Roubaix (nord-est) fins que va ser detingut per la policia. El detingut portava una caixa de Viagra que li havia receptat el metge de la presó.

Entre les mesures anunciades per Sarkozy hi ha la castració química i la creació d'hospitals especials en els quals hauran d'ingressar de manera obligatòria tots els condemnats per pederàstia i dels quals no podran sortir sense ser avaluats per un comitè mèdic que dictamini que estan realment curats.

El president francès va discutir la situació amb les ministres d'Interior, Justícia i Sanitat, i Joventut, amb les quals va consensuar la modificació de diferents lleis per evitar que un cas així es torni a repetir.

Aquestes modificacions legals comportaran previsiblement l'enduriment de condemnes per als reincidents, que no podrien veure's afavorits per reduccions de les condemnes.

Modificar la llei
Per la seva banda, la ministra de Justícia, Rachida Dati, va dir que era "inacceptable" que els metges de les presons no puguin tenir accés a l'historial mèdic dels pacients de tipus sexual i va anunciar que es modificarà la llei en aquest sentit. Cal recordar que el juliol passat es va aprovar una llei que ara s'haurà de modificar perquè els metges de les presons puguin tenir accés a aquesta informació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.