Política

Troben una fossa comuna amb 300 cadàvers assassinats suposadament per Al-Qaida

La policia iraquiana ha trobat una fossa comuna amb les restes mortals de 300 civils assassinats presumptament per Al-Qaida, al l'oest de Bagdad, ha informat l'agència de notícies iraquiana Asuat Al Irak.

L'enterrament ha estat descobert recentment a l'aldea de Zaubea, prop de la ciutat de Faluya, 50 quilòmetres a l'oest de la capital iraquiana. Vàris esquelets, que presenten impactes de bala i senyals de tortura, han estat identificades i pertanyen a homes, dones i nens que van ser assassinats presumptament per membres d'Al-Qaida. La xarxa terrorista actuava en aquesta zona en els primers mesos de l'any i després va ser expulsada per les forces de seguretat.

L'aldea on s'ha trobat la fossa comuna està ubicada a la província d'Al Anbar, considerada el principal feu de l'organització terrorista a l'Iraq, abans de que les continues campanyes de seguretat la fessin desplaçar-se a altres zones del país.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.