Política

política

El primer canvi d’alcalde pactat a Torredembarra, dissabte

Primer relleu dels que s’han pactat a l’alcaldia de Torredembarra arran de l’acord de govern entre el PSC, ERC i Junts per aquest mandat. L’actual alcalde, Eduard Rovira (ERC), dimitirà del càrrec en un ple extraordinari que es farà dimecres al matí. Rovira, que ha estat alcalde des del 2015, ha valorat que en aquest període de temps Torredembarra ha tingut estabilitat i que l’endeutament s’ha mantingut a nivells raonables que han permès continuar prestant serveis i realitzar inversions, malgrat moments difícils com ara la pandèmia i la guerra d’Ucraïna.

Un cop hagi dimitit, dissabte es farà un ple extraordinari en el qual prendrà possessió del relleu Vale Pino (PSC), actualment primer tinent d’alcaldia. De fet, Pino assumirà en funcions l’alcaldia fins dissabte, quan serà escollit. El socialista destaca que el canvi és únicament a l’alcaldia, però que el rumb que va iniciar el govern es mantindrà. El pacte preveu un segon relleu, l’últim any del mandat, en què es preveu que Raúl García (ERC) substitueixi Pino al capdavant de l’Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia