Política

política

La CUP clourà el debat intern amb una assemblea nacional al setembre

Dues mil persones han participat en el procés Garbí de refundació

La CUP conclourà el procés Garbí de refundació interna amb una assemblea nacional que se celebrarà el 21 de setembre. A la cita es modificaran els òrgans de direcció del partit per millorar-ne el funcionament, la qual cosa implica substituir el Consell Polític per una Mesa Nacional més àmplia i un secretariat amb un mandat més llarg, també, amb l’objectiu de poder ser més efectius i permanents en la seva actuació política.

El portaveus del grup promotor del procés Garbí de debat internn, Non Casadevall i Maria Gordillo, han exposat aquesta tarda la culminació dels debats iniciats fa mig any. A l’assemblea nacional del mes de setembre podrien participar unes dues mil persones, que són les que s’han inscrit en aquest procés de reorganització interna de la CUP, entre militants i no militants.

la CUP ha elaborat diverses ponències estratègiques i organitzatives que seran les que serviran de base per concloure la tercera fase del Procés de Garbí. El calendari fixa que els dies 29 i 30 de juny i 6 i 7 de juliol els militants de la CUP celebraran assemblees per debatre les conclusions extretes de la segona fase del procés i es recolliran esmenes al llarg del mes de juliol. A l’agost s’inclouran les esmenes esmentades en el document final i el 21 de setembre tindrà lloc l’assemblea amb què conclourà el Garbí.

Des del punt de vista polític, la CUP encararà la seva estratègia per al nou cicle polític amb l’objectiu primordial d’aconseguir “la ruptura democràtica” amb l’Estat espanyol i francès, que suposa anar més enllà de la independència perquè vol dur a terme “una emancipació total i no només un canvi de bandera”, han recordat els portaveus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia