Política

Política

PSC i Comuns retreuen a Albiol un augment de la inseguretat

Els grups municipals del PSC i En Comú Podem a Badalona han criticat el primer any de mandat de Xavier Garcia Albiol amb majoria absoluta. Les dues formacions han retret a l’alcalde popular un increment de la inseguretat i la delinqüència, assenyalant que les dades del ministeri de l’Interior situen en un 15,7% l’augment de la criminalitat durant el darrer any. Des del PSC també li recriminen que no s’hagi resolt la situació de la plantilla de la policia local. Al mateix temps, socialistes i comuns asseguren que Albiol ha fet una gestió “nefasta” dels serveis públics i l’administració dels contractes, “alguns dels quals han patit retards o no han tirat endavant”.

Aquest dilluns, el cap de files socialista a Badalona, Fernando Carrera, ha definit el primer any del mandat d’Abiol com “l’any dels titulars i del fum”, i l’ha acusat de ser “incapaç de capgirar la situació caòtica que pateix l’Ajuntament”.

La falta de neteja dels contenidors, la situació de diversos equipaments municipals o la manca de concreció dels nous dipòsits pluvials són algunes de les qüestions que el PSC critica als populars.

Per la seva part, durant les darreres hores els Comuns han emès un comunicat on retreuen a Albiol que hagi complert un any “ple de falses promeses”, i assenyalen el fet que encara no s’hagi aprovat el nou contracte de la neteja viària o no estigui operativa la biblioteca Can Casacuberta.

En Comú Podem, liderat per Aïda Llauradó, també recrimina al PP que la mitjana de pagament a proveïdors sigui de 100 dies, que no hi hagi alternativa per als sense llar que vivien a Can Bofí Vell, que no hi hagi calendari de construcció de les noves escoles públiques o que anunciés sense donar detalls la construcció d’una nova piscina olímpica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia