Política

Set morts en un atemptat contra Musharraf

Set persones han mort i una desena han quedat ferides en un atac suïcida prop de les casernes generals de l'Exèrcit a Rawalpindi, als afores d'Islamabad, ha informat el canal privat Geo TV. L'agressió anava contra el president del Pakistan, Pervez Musharraf, que n'ha sortit il·lès.

L'agressor, que també ha mort en l'atac, anava a peu ha fet esclatar els explosius que portava a sobre a la zona de Katchehry Chowk de Rawalpindi, en les immediacions de les casernes militars.

El ministre pakistanès de Ferrocarrils ja havia apuntat la possibilitat de que varis terroristes suïcides havien aconseguit entrar a la zona de la capital en els últims dies.

El Pakistan ha patit en els últims mesos una onada d'atemptats des del juliol, després de l'assalt de l'Exèrcit pakistanès a la Mesquita Roja d'Islamabad, considerada un feu de radicals islàmics. El passat 18 d'octubre prop de 150 persones van perdre la vida a Karachi (sud) quan dos suïcides van fer explotar la seva càrrega al pas del vehicle de la exprimera ministra Benazir Bhutto, que havia tornat al país després de 9 anys a l'exili.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.