Política

guerra a gaza

Israel estudia la nova resposta de Hamàs a la proposta d’alto el foc

Netanyahu convoca el gabinet de Seguretat per estudiar les modificacions fetes per la milícia palestina al pla impulsat pels Estats Units

El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, convocarà aquest dijous a la tarda una reunió del seu gabinet de seguretat per estudiar l’última resposta de Hamàs a la proposta nord-americana per una treva a la Franja de Gaza, segons informa el canal de televisió per satèl·lit qatarià Al Jazeera que cita l’agència Reuters. Abans de reunir el gabinet de seguretat, el primer ministre israelià es trobarà amb el seu equip negociador, segons informen les mateixes fonts.

Hamàs va enviar aquest dimecres una resposta actualitzada al pla anunciat a final de maig pel president dels EUA, Joe Biden, per un acord d’alto el foc a la Franja de Gaza i l’alliberament dels ostatges que continuen retinguts a l’enclavament palestí des del 7 d’octubre passat.

Mentre Israel estudia les modificacions fetes per la milícia palestina a la proposta “nord-americana” , l’exèrcit israelià continua bombardejant la Franja. Els atacs aeris israelians han deixat almenys deu morts més al barri de Shujaiya de la ciutat de Gaza, al nord de l’enclavament palestí. L’exèrcit israelià també ha obert foc d’artilleria contra el camp de refugiats de Khan Yunis, al sud de la Franja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia