Política

Zapatero crida a la unitat i assegura que l'Estat està preparat per a la lluita

José Luis Rodríguez Zapatero ha condemnat l'atemptat d'ETA a Bilbao i ha expressat el seu "rebuig absolut" a l'acció

El president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, ha fet avui una nova crida a la unitat de les forces polítiques davant el terrorisme i ha garantit a la societat que l'Estat democràtic "està molt fort i molt preparat per aquest combat".
En el ple del Senat i en la seva primera intervenció pública després que ETA ferís ahir amb una bomba lapa a un escorta a Bilbao, Zapatero ha condemnat l'atemptat i ha expressat el seu "rebuig absolut" a l'acció terrorista, a l'hora que ha manifestat el seu desig d'una ràpida recuperació per a Gabriel Ginés.

Segons ha manifestat el president espanyol, "la lamentable" història de la societat espanyola acredita que és "molt convenient" la unitat dels demòcrates i el màxim consens en defensa dels valors de l'Estat de Dret per aconseguir "l'objectiu unànime i comú de tots els demòcrates: veure el fi de la violència, derrotar el terror, l'amenaça i la coacció".

D'aquesta manera, Zapatero ha reclamat unitat a tots els grups polítics i ha agraït el recolzament i la solidaritat rebudes, al temps que ha garantit que l'Estat democràtic “està molt i molt preparat per aquesta lluita”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.