Política

política

Feijóo veu el PSC còmplice del procés però li demana suport per tenir senador

En una visita al grup parlamentari català del PP, el líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, ha demanat al PSC suport perquè els populars tinguin un senador per designació del Parlament de Catalunya al mateix temps que ha criticat la formació de Salvador Illa per negociar amb els independentistes “allargar el procés” i els seus “privilegis” en relació a la proposta de reglament pactada pel PSC i Comuns amb Junts, ERC i CUP per permetre el vot delegat.

Tot recordant que el 2019 el PP va donar suport a la proposta del PSC de designar Miquel Iceta com a senador autonòmic per tal de presidir el Senat, Feijóo reclama ara als socialistes catalans “una mínima coherència històrica” per possibilitar que el PP tingui un senador nomenat pel Parlament.

Segons informa ACN, el líder popular ha afirmat que el PSC “utilitza el castellà per demanar vots” però “no deixa llibertat a les escoles perquè s’estudiï en les dues llengües oficials” en relació al decret de règim lingüístic que blindava el català com a llengua vehicular amb el suport del PSC i que el TSJC ha anul·lat. Feijóo acusa al PSC de fer un cordó sanitari contra el PP a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia