Política

Desenes de morts en un atac israelià a una “zona segura” de desplaçats a la Franja

Israel confirma que l’objectiu era Mohamed Deif, cap militar de Hamàs i considerat el número dos del grup a Gaza i

Un atac israelià contra la “zona segura” d’al-Mawasi, al sud de la franja de Gaza, ha provocat aquest dissabte més de 70 morts i més de 280 ferits, informa Efe citant dades del Ministeri de Sanitat del territori palestí. Israel, per la seva banda, ha confirmat que l’objectiu del bombardeig era Mohamed Deif, comandant del braç armat de Hamàs i considerat el número dos de l’organització islamista a la Franja i un dels principals responsables dels atacs del 7 d’octubre.

Segons fonts locals, almenys tres míssils han impactat al cor de l’àrea d’al- Mawasi, a l’oest de Khan Yunis, on es concentren en tendes milers de palestins desplaçats de manera forçosa al començament de l’operació militar israeliana a Rafah, al sud de la Franja.

Les autoritats de Hamàs a Gaza han informat que els equips de rescat continuen recuperant cossos i que a penes hi ha serveis mèdics que puguin atendre la gran quantitat de víctimes. Tot i la designació de l’àrea com a “zona segura”, i que és impossible tornar a Rafah a causa de la intensitat dels combats a la localitat, l’exèrcit hebreu ha atacat, en diverses ocasions, objectius Mawasi



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.