Política

ESTATS UNITS

Biden lluita en campanya per contrarestar la caiguda de suports

“Soc el candidat, [...] no marxo enlloc”, ha proclamat en un míting a Detroit

Ja hi ha prop d’una vintena de legisladors del seu partit i diversos donants que li han demanat que es retiri

Decidit a mantenir-se en la cursa electoral, Joe Biden va participar divendres a la tarda en un míting a Detroit per redreçar la campanya i advertir que una victòria de Trump suposaria una amenaça seriosa. “Soc el candidat, [...] no marxo enlloc”, va reiterar davant d’un públic entusiasta després que els últims lapsus en públic –en la cimera de l’OTAN, a Washington, i en una roda de premsa– tornessin a posar en dubte la seva aptitud per repetir com a president.

Biden es va reivindicar a Michigan, on va anunciar també les mesures que pensa prendre durant els primers 100 dies del seu hipotètic segon mandat. Entre aquestes, hi ha apujar el salari mínim professional i prohibir les armes d’assalt, canvis normatius que requeririen una majoria demòcrata a les dues cambres del Congrés.

Tot i que figures demòcrates influents com ara James Clyburn –una veu respectada dins la comunitat afroamericana– i el governador de Califòrnia, Gavin Newsom, defensen la seva continuïtat en el duel amb Trump, ja hi ha prop d’una vintena de legisladors del seu partit i diversos donants que li han demanat que es retiri i poder triar un relleu



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia