Política

Jordi Puig és el nou alcalde de Lladó

Jordi Puig i Castellano és el nou alcalde de Lladó. En un ple extraordinari celebrat el passat dimecres, el fins llavors batlle del municipi, Joaquim Tremoleda, va cedir la vara d’alcaldia després de vuit anys al capdavant del consistori. Tremoleda, que seguirà com a regidor del govern, ja va anunciar durant les darreres eleccions municipals que es produiria aquest relleu, de manera que es repetia el mateix cicle que l’havia portat a ell a l’alcaldia el 2016.

Jordi Puig, fotògraf de professió i fins ara regidor de Cultura, encara la nova etapa amb il·lusió i com un procés natural. “El relleu que farem és molt continuista. Ja fa cinc anys que formo part de l’equip de govern i ara, des de l’alcaldia, treballaré de la mateixa manera que ho hem estat fent, seguint amb tots aquells projectes que ja tenim en marxa i sempre amb la voluntat de servir a Lladó i als seus veïns i veïnes”.

Per la seva banda, Joaquim Tremoleda es mostra orgullós de la feina feta durant aquests vuit anys: “han estat molt intensos i molt ben aprofitats. Hem fet molta obra pública, hem garantit l’abastiment d’aigua potable, amb diverses actuacions”. Tremoleda també ha recordat la compra del Sindicat, la remodelació de la plaça i el salt en l’àmbit cultural “amb el qual hem esdevingut un municipi referent a la comarca”, diu.

El consistori de Lladó està format per set regidors, tots ells d’ERC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.