Política

estats units

La convenció republicana es manté amb la seguretat reforçada

El congrés que ha de nomenar Trump com a candidat del partit es farà, com estava previst, a partir de dilluns

L’equip de campanya de l’expresident Donald Trump ha confirmat aquest diumenge que la convenció republicana que està previst que es faci a Wisconsin a partir de dilluns es manté com estava planejada, però amb mesures de seguretat reforçades.

En un comunicat recollit per Efe, Chris LaCivita i Susie Wiles, directius de la campanya de l’exmandatari han informat que la Convenció Nacional Republicana, en la qual es farà oficial la nominació de Trump continua endavant, si bé s’estendran mesures de seguretat en el recinte.

Tots dos han recomanat al personal que, per precaució es mantinguin allunyats de les oficines de campanya a Washington i Palm Beach (Florida) “mentre s’avaluen les ubicacions i s’apliquen noves mesures de seguretat”. “També instem a reconèixer la polarització política en aquestes acalorades eleccions. Si alguna cosa es veu malament, aviseu immediatament els caps o l’equip de seguretat del lloc”, han dit Wiles i LaCivita.

Tots dos s’han confessat “horroritzats” per l’atemptat contra Trump mentre oferia un míting a Pennsilvània, i en el qual va resultar ferit en una orella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia