Política

El PSC es conjura perquè Paneque sigui alcaldessa de la ciutat

El PSC de Girona ha celebrat el seu 10è Congrés “Ambició i Futur” al Saló de Descans del Teatre Municipal, que ha comptat amb la participació de 200 militants i simpatitzants a més de representants de diferents associacions, sindicats i partits de la ciutat. En aquest acte, l’agrupació de Girona s’ha conjurat per guanyar de nou les eleccions municipals, amb l’objectiu que l’any 2027, Sílvia Paneque sigui l’alcaldessa de la ciutat. Paneque ha explicat que hi ha dos models a Girona, “un que representa Junts i abans Convergència i Unió i un altre que és d’esquerres tinc l’honor d’encapçalar”. La portaveu del PSC-Girona pel Canvi, Sílvia Paneque, considera que Lluc Salellas de la CUP “està al costat i fa possible la continuïtat del model de Junts i, abans, Convergència i Unió”.

Durant el congrés, Sílvia Paneque també ha destacat la importància d’unir esforços per construir una Girona més justa, sostenible i amb oportunitats per a tothom. Ha afirmat que “és el moment de treballar junts, amb ambició i futur, per fer realitat els nostres projectes i transformar la ciutat i fer que el canvi sigui possible al més aviat possible”.

El PSC a Girona

La regidora i portaveu del grup municipal del PSC-Girona pel Canvi ha fet un repàs de la trajectòria del PSC a Girona i ha recordat el moment en què va prometre que guanyarien les eleccions: “Avui vull afegir un nou capítol al camí que vam començar junts a les eleccions de 2015. És una història plena de sorpreses. Recordo aquell moment quan tot era més complicat quan us vaig prometre que guanyaríem les eleccions a Girona. Alguns es van sorprendre però la nostra candidatura ha guanyat les últimes eleccions”.

Paneque ha explicat que “el govern de Lluc Salellas és com unes sabates sense sola com tenir instagram sense internet com visitar Alaska en banyador o el Carib amb abric. És aigua i oli. Una broma on els que sempre han protestat governen amb els que sempre han manat.” També ha destacat : “És hora de governar. És hora de governar amb serietat i responsabilitat. Els temps han canviat i exigeixen que els polítics facin els deures assumeixin les seves responsabilitats compleixin les seves promeses”.

La presidenta de l’agrupació del PSC de Girona ha compartit la seva visió sobre la importància de la governança efectiva “l’Ajuntament s’ha de convertir en un agent actiu de creixement econòmic. Ser una ciutat exemplar beneficia tothom i fa que viure a Girona tingui un valor més alt”. Finalment, ha ressaltat la seva il·lusió i compromís per governar a Girona: “Mai no deixaré de tenir una enorme il·lusió per governar aquesta ciutat. Per això sempre continuaré creient que hi ha grans possibilitats optimistes de millorar els nostres barris i governar és l’única manera de fer-ho”.

El nou primer secretari, Pere Parramon, ha afirmat en el seu discurs que “I quina és la missió de totes aquestes veus, quin és aquest objectiu que ens dona cita avui? Créixer. Ras i curt, enfortir-nos, i engrandir-nos. És a dir, ampliar les nostres llistes i sumar més vots. Tot plegat per guanyar eleccions i posar els nostres valors al servei de la ciutadania. Valors progressistes que tenen a veure amb les persones i les seves necessitats, amb la celebració de tot allò que ens fa diferents i amb tot allò que ens permet caminar plegats, amb el respecte pel món que ens acull, amb l’ordre i la seguretat, amb el creixement econòmic i la competitivitat, amb l’ambició -sense avarícia i sí amb molta generositat- de voler més i voler-ho millor”. Tant la nova comissió executiva com els consellers de federació han estat votats per unanimitat amb el 100% dels vots de tots els militants presents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Gairebé 39.000 palestins han mort des de l’inici de l’ofensiva a la Franja

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de retrobades amb la JERC abans dels dies decisius

barcelona
política

El Consell de la República, a punt per al retorn de Puigdemont

barcelona

El PSC es conjura perquè Paneque sigui alcaldessa de la ciutat

girona
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona